image

Μουσικά Σχήματα Ν. Κιλκίς

Τις τελευταίες 10ετίες έχουν εμφανισθεί στο νομό Κιλκίς πολλά μουσικά σχήματα από νέους καλλιτέχνες και δημιουργούς τα οποία έχουν αφήσει το στίγμα τους σε μεγάλο φάσμα της σύγχρονης μουσικής και του σύγχρονου ήχου. 

Πολλά από  τα σχήματα αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν και να δημιουργούν ακόμη και μέχρι σήμερα. 

Γεννιούνται συνεχώς νέα σχήματα από παιδιά με όρεξη και μεράκι.  

Μουσική Rock, Blues, Heavy, Hip Hop, έντεχνο, διασκευές ελληνικής παραδοσιακής, κλπ, δοσμένα όλα με μοναδικό τρόπο. 

Η δυσκολία όμως να προωθήσουν τη δουλειά τους και να την κάνουν γνωστή στο ευρύ κοινό, τις περισσότερες φορές είχε σαν αποτέλεσμα την διάλυσή τους ή την αδρανοποίησή τους.  

Το Studio Accordo στην προσπάθειά του να βοηθήσει και να προβάλει όλα τα μουσικά σχήματα των τελευταίων 10ετιών που εμφανίσθηκαν στο Ν. Κιλκίς, καθώς και τα σχήματα που υπάρχουν σήμερα και δραστηριοποιούνται στο χώρο, έχει ξεκινήσει ήδη τις προεργασίες. 

Νέες ηχογραφήσεις, επεξεργασία παλιών, καταγραφή βιογραφικών, φωτογραφίες, video κλπ. 

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα αντιπροσωπευτικό αρχειακό υλικό το οποίο θα εκδοθεί και θα κυκλοφορήσει έτσι, ώστε να γίνουν γνωστές σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο οι καλλιτεχνικές δημιουργίες των μουσικών σχημάτων αυτών, σχημάτων του νομού Κιλκίς. 

Φανταζόμαστε  ότι είναι επιθυμία πολλών να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά και ότι είναι υποχρέωση όλων να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την προσπάθεια αυτή μπορείτε να μάθετε από το StudioAccordo στα τηλέφωνα 2341025111 και 2341025298.

 

πίσω