image

"Η Πόλη Μας Τραγουδάει"

Στις 9 Ιουλίου 2011, στο "Θέατρο Λόφου Κιλκίς", δεκαεπτά Δικηγόροι και Μηχανικοί του Ν. Κιλκίς με δώδεκα μουσικούς, θα παρουσιάσουν τη δουλειά πολλών μηνών τραγουδώντας τα πιό ωραία λαϊκά, και σε πείσμα των καιρών θα αποδείξουν ότι στη μουσική δε χωράνε μνημόνια.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 8.30 μμ με πέντε νεανικά μουσικά σχήματα και θα την παρουσιάσουν η Πάολα Χαραλαμπίδου με τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Συμμετέχουν:

Από τους Δικηγόρους οι: Άννα Φαχουρίδου, Χριστίνα Χαραλαμπίδου, Σταμάτης Κανταρτζής, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, Ειρήνη Νικολάου, Αγγελική Παπαδοπούλου, Λευτέρης Παυλίδης και Τριαντάφυλλος Πέτρογλου.

Από τους Μηχανικούς οι: Όλγα Λαμπριανίδου, Εύη Κουγιουμτζόγλου, Αντρέας Κεσίδης, Ηλίας Αμοιρίδης, Λένα Αναστασιάδου, Μένη Μελετιάδου, Γιάννης Σαββόπουλος, Στέλιος Χαριτίδης και Ζωή Τζήμητρα.


Η οργάνωση και η παραγωγή γίνεται από το Studio Accordo με τη συμπαράσταση του Δήμου Κιλκίς και των Συλλόγων των Δικηγόρων και Μηχανικών του Νομού.

Η ενορχήστρωση των τραγουδιών είναι του Νίκου Σπυρλιάδη. Τα κείμενα που θα ακουστούν είναι του Αντρέα Κεσίδη και της Μένης Μελετιάδου.

Θα υπάρχει εισιτήριο γενικής εισόδου 5 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων της Συναυλίας. Σας περιμένουμε όλους.ακουστούν είναι του Αντρέα Κεσίδη και της Μένης Μελετιάδου. Θα υπάρχει εισιτήριο γενικής εισόδου 5 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων της Συναυλίας. Σας περιμένουμε όλους.

πίσω